Quantum voor Ruiters

Loop jij vaak tegen dezelfde problemen aan tijdens het rijden of werken met je paard? Ik zoek proefruiters voor een in ontwikkeling zijnde training!

Bezig zijn met je paard, op welke manier dan ook. Het meest geweldige wat je doet. Een droom uit je kindertijd. Of misschien wel beroepsmatig: jij hebt van je hobby je werk kunnen maken. Je bent je altijd bewust van de band met je paard, of misschien je paarden, en geniet er elke dag van. En toch… soms heb je het gevoel dat je steeds op hetzelfde punt blijft hangen. Dat je tegen dezelfde problemen aan blijft lopen, wat je ook doet. Een paar voorbeelden:

  • je staat helemaal achter “jouw” manier van trainen, maar wordt toch telkens onzeker als er mensen langs de kant staan te kijken die daar anders over denken;
  • als het lastig of ingewikkeld wordt, denk je soms wel eens dat je het nooit zult leren;
  • je krijgt van je instructeur steeds dezelfde opmerkingen waarvan je weet dat ze kloppen, maar waar je maar niet vanaf lijkt te kunnen komen;
  • meestal heb je een prima relatie met je paard, maar soms lijkt het ook wel alsof je er helemaal niets van begrijpt en lukt zelfs een simpele opdracht niet.

Heel vervelend als je dit zo ervaart, zeker als je dit al langere tijd zo ervaart. Je probeert van alles, andere training, andere instructeur, misschien zelfs een andere stal/andere omgeving… je plezier in het hebben van je paard is soms een klein beetje weg…

Wil je hier van af? Wellicht is dan de training “Quantum voor Ruiters” iets voor jou.

Quantum voor Ruiters is een training die nog volop in ontwikkeling is en waarvoor nog een aantal ruiters welkom is voor een proeftraject.

Wat houdt het in? Met behulp van diverse methodes uit de Quantum Touch gaan we jouw probleem ontleden. Dit doen we zowel naast als op (of met) je paard. Daarnaast zoeken we naar de impact die jouw paard op jouw systeem heeft. Ook daar worden dezelfde methodes gebruikt. We zoeken naar raakvlakken in het dagelijks leven, naar jouw visie op de toekomst, kortom alles wat er maar mee te maken kan hebben.

Wat is Quantum Touch?
Wij beschikken allemaal over onze eigen zelfgenezingskracht. Dit is een oeroud zelf genererend systeem wat we kunnen versterken en versnellen. Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken kan alles behandeld worden: van hernia’s tot maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine tot spataderen, maar ook emotionele en traumatische verstoringen kun je behandelen.

Hoe dan?
De behandelaar verandert zijn/haar trilling en creëert een hoog niveau van energie. Dat energieveld wordt met de handen rond een gebied van pijn of spanning geplaatst, waarna de biologische slimheid van ons lichaam datgene gaat doen wat noodzakelijk is om genezing te bewerkstelligen.
De behandelaar houdt die energie op een hoog niveau: degene die behandeld wordt past zich als vanzelf aan deze hoge frequentie aan; de heling wordt in gang gezet.

Wat vraagt het van jou? Je volle inzet! Niet alleen qua tijd maar ook qua zelfonderzoek en openheid. Er wordt absoluut niet van je gevraagd of je je helemaal bloot gaat geven, maar je moet er wel rekening mee houden dat er gevoelige onderwerpen aan de orde kunnen komen.

Wat mag je van mij verwachten? Volle inzet, aandacht, volledige vertrouwelijkheid en openheid. Ik ben geen arts, bij vermoeden van andere problemen dan waar ik voor opgeleid ben zal ik ook altijd doorverwijzen.

Wat kost het? Het traject omvat 4 of 5 consulten, de kosten zijn € 30 per consult (inclusief voorrijkosten binnen een half uur rijden van Oudenbosch). Een consult duurt soms een uur, soms ook langer, houd daar rekening mee.

Wil je meer informatie en onderzoeken of je hier voor in aanmerking komt? Mail dan naar info@horsefocus.nl of stuur me een whatsapp bericht op 06-46323088.

Marinka de Haan / HorseFocus

Ik ben niet opgeleid om diagnoses te mogen stellen. De behandeling is nooit een vervanging van de (specialistische) medische zorg van de deelnemer en is tevens is nooit een vervanging van de veterinaire zorg door de dierenarts. Bij twijfel of onduidelijkheden over aandoeningen zal contact met de behandelend (dieren)arts opgenomen worden.