WOW zadelfitting

Als WOW™ zadelfitter onderhoud ik zadels en verleen ik service aan klanten. Daarbij wordt in alle rust gekeken naar het paard, naar de ruiter en de ontwikkeling van beiden.

WOW™ zadels worden gemaakt in Engeland door First Thought Equine Ltd.
WOW™ gebruikt gepatenteerde technologie die alleen in deze zadels te vinden is. Het WOW™ zadel is een optelsom van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, waarin elk aspect in de aanpassing van traditionele zadels bekeken is en dusdanig is aangepast dat comfort en prestaties maximaal zijn. Door de investering in moderne drukmeettechniek en daarmee de optimalisatie van het zadel kan er geen zadel gevonden worden met betere resultaten dan WOW™ tijdens een zadeldruk meting.

WOW™ is een volledig andere manier van een zadel bezitten. Voor het eerst kun je een traditioneel uitziend zadel kopen door verschilllende componenten te kopen die uitwisselbaar zijn, zodat er voor iedere paard, ruiter en discipline een passend zadel is. Het is ’s werelds eerste modulaire zadel.

Het Flair Air systeem is in de kussens ingebouwd, wat het mogelijk maakt voor de kussens om zich rondom de spieren van het bewegende paard te bewegen en ruimte te geven aan deze bewegingen. De lucht is aanpasbaar en draagt op die manier bij aan een gebalanceerd zadel op een bewegend paard.

De zitting, kussens en zweetbladen van het zadel zijn allemaal los van elkaar beschikbaar, zodat de componenten makkelijk te verwisselen zijn. Als ze gecombineerd worden heb je een zadel dat voor het paard en ruiter onverslaanbaar is!

WOW™ bewijst al dat het in staat is op het hoogste niveau te presteren in Dressuur, Springen, Eventing, Endurance en in de Racesport.

De technologie en concepten die gebruikt worden om dit zadel te maken worden in geen enkel ander merk toegepast. WOW™ is uniek en absoluut¬† van¬† de 21ste eeuw.