Passessie WOW zadel

Wanneer doe je een passessie?
Een passessie voor een WOW zadel wordt gedaan om een nieuw zadel aan te meten, maar kan ook worden uitgevoerd als je zelf op zoek wilt gaan naar een gebruikt zadel via internet en exact wilt weten wat de specificaties zijn van je aan te schaffen zadel.
Helaas komt het nogal eens voor dat iemand een mooi zadel “blind” koopt en er bij het aanmeten achter komt dat er bijvoorbeeld toch echt andere panels (kussens) onder moeten…

Hoe gaat het in zijn werk?
We gaan uitgebreid naar jou en je paard kijken. We bespreken wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt in trainingen en wat je doel is. Aan de hand hiervan gaan we een zadel samenstellen. Hiermee ga je tijdens deze sessie rijden, zodat je ter plekke kunt ervaren hoe het voelt om op een WOW zadel te rijden en welk verschil het voor je paard kan maken.

Wat kost het?
Deze sessie wordt door HorseFocus aangeboden voor € 125 (exclusief voorrijkosten). Indien je besluit om een nieuw WOW zadel bij HorseFocus aan te schaffen, wordt deze € 125 in mindering gebracht op de aanschafprijs.
Bij aanschaf van een gebruikt zadel bij HorseFocus wordt € 50 in mindering gebracht op de aanschafprijs.
De specificaties van het zadel waar je mee gereden hebt worden meegegeven indien je zelf op zoek gaat naar een gebruikt zadel.

Interesse? Neem contact op via info@horsefocus.nl of 06-46323088.