Een pas-sessie voor een nieuw zadel!

Vanaf deze maand kunnen jullie bij mij niet alleen terecht voor aanpassingen, onderhoud en service aan je WOW zadel. Ook als je een nieuw WOW zadel aan wilt schaffen ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik heb hiervoor de beschikking over een uitgebreide pas-set waarbij we vele mogelijkheden kunnen bekijken en een passend zadel voor jou en je paard kunnen gaan samenstellen. Na het bepalen van je keuze qua type zadel kun jij je favoriete kleurcombinatie samen gaan stellen. En dit zonder meerprijs!

Vervolgens bestel ik je zadel. Deze wordt geheel naar wens gemaakt en bij mij geleverd, waarna we de afspraak plannen om deze helemaal naar je zin voor jou en je paard af te stellen.

En ook voor deze service geldt: ik ga niet weg voordat het goed zit!

Kijk voor meer informatie bij WOW pas-sessie.

 

Een gedachte over “Een pas-sessie voor een nieuw zadel!”

Reacties zijn gesloten.