Win een CranioSacraal behandeling

De start van mijn bedrijf wil ik graag vieren met een mooie actie: ik verloot een CranioSacraal behandeling onder mijn Facebook-volgers! Telkens weer kijk ik met verwondering naar de veranderingen die een behandeling teweeg brengt.
Wil jij dit ook voor je paard (of vind je het leuk om dit voor een ander te winnen), reageer dan voor 14 maart!

Alle gave reacties die ik heb gekregen op mijn bedrijf geven mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. De therapie, het passen en aanpassen van WOW zadels en het stuk praktische ondersteuning als instructeur wat ik mee kan geven sluiten zo mooi op elkaar aan…

Voor dit jaar staan er hele mooie opleidingen en bijscholingsdagen gepland, waaronder dissecties (klinkt akelig maar is erg nuttig om te weten wat er nu echt gebeurt in een lijf), equine taping, nog veel meer kennisdagen WOW en als het lukt nog meer moois… daarover later meer.

Voor nu: bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot snel!
Marinka